Advocatenkantoor SluisDijk

Wat kan een advocaat voor u beteken?

Welkom op de pagina van het SluisDijk advocaten kantoor!
Het bedrijf is in 2018 opgericht door Julliette Elizabeth Geertruida van de Fauconval, Julliette heeft jarenlang gewerkt als een ervaren dokter bij de ambulance. In al die tijd heeft ze naast haar werk, de benodigde avond lessen gevolgd en is uiteindelijk afgestudeerd in rechten, Dit is een traject geweest van meerdere jaren en in al die tijd naast haar drukke baan en studie heeft ze veel Pro-deo zaken gedaan om zo ervaring op te doen. Julliette stond voor een keuze en na veel steun van haar man Jean-Pierre en een gesprek met de burgermeester om een kantoorpand te huren heeft ze haar baan opzegd als dokter en is ze haar passie als advocaat gaan volgen. Zo onstond SluisDijk Advocaten, Momenteel bestaat het bedrijf maar uit 1 medewerker maar door de drukte zijn wij nog op zoek naar ervaren collega’s.

Als Advocaat ondersteun je burgers en bedrijven met juridische ondersteuning ook handel je namens hun in gerechtelijke procedures en in overeenstemming met de wet. Wij onderzoeken en bestuderen zaken om onze clienten te kunnen vertegenwoordigen in rechtbanken. De Advocaat helpt je bij het formuleren van je argumenten voor rechtszaken met op het oog het vinden van een juridische oplossing.

Onze taken bestaan uit het adviseren van clienten over juridische kwesties zoals aansprakelijkheid , wettelijke rechten en plichten of de wenselijkheid van het aanspannen van of verdedigen tegen een wettelijke aanklacht.

Wij staan u bij tijdens politie verhoren of een aanklacht tegen of van een andere burger. Wij stellen ook juridische documenten en certificaten op die nodig zijn voor het doorlopen van juridische procedures, ook doen wij een aantal Notaris zaken voor hulp bij het opstellen van een Testament of het aan vragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

U kunt contact met ons opnemen via het snelkeuze menu van uw telefoon, maar we ontvangen u natuurlijk ook van harte op het advocaten kantoor!