De advocaat

Wat doen de advocaten voor hun burgers

Gespecialiseerd in strafrecht in de meest brede zin van het woord.
Het kantoor is gevestigd in Sluisdijk. Sinds de oprichting van ons kantoor hebben wij ons toegelegd op het strafrecht. Wij staan zowel burgers als bedrijven bij door heel Sluisdijk. Onze advocaten zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten en zij zijn daarnaast ook lid van de relevante specialistenverenigingen. Wij verlenen rechtsbijstand op betalende basis en ook op basis van het systeem van een rechtsbijstands-verzekering.

Wij hebben het keurmerk High Trust van de Raad voor Rechtsbijstand. Overigens doen wij ook alle Notaris zaken omtrent testamenten opstellen, en helpen bij de aanvragen voor een Verklaring Omtrent Goed Gedrag.

WAAROM ONS KANTOOR?

Wij van Sluisdijk Advocaten doen niet aan gladde verkooppraatjes en snelle reclameslogans. Wij gaan liever voor u aan het werk. Wij zijn professioneel en betrokken. Daarmee bedoelen wij ook dat wij tijd maken voor u. U kunt ons altijd bellen en als we niet kunnen opnemen bellen wij z.s.m. terug. Wij leveren kwaliteit. Niet alleen juridisch inhoudelijk. Ook in onze contacten met u en met uw familie. Wij praten met u. Wij zijn reëel en duidelijk. Wij vinden dat u als cliënt moet weten waar u aan toe bent, zodat u een duidelijk beeld heeft van de mogelijkheden in uw zaak.Artikel geschreven door KevinTransP en gepubliceerd op 03/09/2019, 20:54.