Afbeelding
SluisDijk Game Community
Afbeelding
SluisDijk FiveM

Voorstellen Seb.

Kletsen, voorstellen leuke video's delen zolang het gezellig en voor alle leeftijden blijft.
Plaats reactie
sWiZO
Berichten: 1
Lid geworden op: 04 feb 2019, 18:05
Locatie: Noord-Holland Haarlemmermeer

Voorstellen Seb.

Bericht door sWiZO » 28 mei 2019, 20:32

Wie ik ben: Seb Bakker

Me woonomgeving: Noord-Holland in de Buurt van Schiphol ik ben Nederlands met een beetje Canadees Bloed.

Me leeftijd: 16 (met een piepstem :D)

Me hobbeys: Gamen, buiten met vrienden, Vapen soms blowen en voor de rest gwn genieten van het leven.

Mijn interesses: Mijn interesses liggen veel in gamen, games die ik veel speel zijn Rainbow Six: Siege waar ik veel ervaring in heb op PS4 was ik altijd voor 6 seizoenen oprij diamond en op PC ben ik Plat 2 tot plat 1. Buiten R6 om speel ik veel FiveM waar ik denk nu rond de 4-5 maanden op sluisdijk actief ben ben tussendoor op andere servers gespeeld maar daar was het niks sluisdijk blijft de leukste!

Een andere interesse is dat ik een beetje geopsedeerd ben door Merk kleding, Tegenwoordig in mijn generatie teminste in mijn omgeving is het normaal om merkkleding te dragen doe je dit niet word je uitgelachen (wat wel echt bullshit is vind ik maarja mensen denken dat merk stoer is) de merken die ik vooral zelf veel draag is Nike, EA7 (Emporio Armani) en andere saus, wat ik vooral doe ik school is een beetje de populaire jongen uithangen. Wat wel mezelf naar de klote heeft geholpen ik hoor allang in me examen jaar te zitten ik ben al een keer blijven zitten en nu dit jaar weer :( maarja ik heb het zelf gedaan en volgend jaar gwn wel me best doen. Voor de rest is het denk ik gewoon standard voetballen met vrienden is wel lachen etc etc


Mijn Verhaal op sluisdijk: Ik heb meerdere Characters gehad ik heb bij de Ambulance gezeten waar ik toen der tijd een domme keuzen heb gemaakt om bij een cartel en ambu tegelijk te zitten maar na me ambulance heb ik bij de mafia gezeten '' https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... 1674017377 '' dit is een screenshot die ik nog heb tijdens een wapen deal niet letten op de id etc etc, Na dat mafia opgeheven was door de admins heb ik een lange tijd gespeeld als hardcore Buschauffeur, Na me tijd als buschauffeur heb ik gesoliciteerd voor de Politie waar ik lange tijd in heb gezeten heb als Surveillant waar ik toen der tijd een hele hele leuke periode heb meegemaakt en gespeeld, Na dat ik toen der tijd door tijdsgebrek politie heb verlaten voor school is het fout gegaan uiteindelijk heb ik toch geen reet aan me school gedaan en blijf ik alsnog zitten dus kon ik beter blijven, toen ik realiseerde hoe erg ik het al had verneukt heb ik bij de ANWB gesoliciteerd heb waarbij ik ook heb gespeeld als auto monteur waar bij ik ontslagen ben. Ik heb meerdere characters gehad onder me roleplays en dat soort koek de namen die ik heb gehad waren, Seb Bakker, Stan Jones , Ryan Jones, Jorden Baker, en nu weer Seb Bakker want in IRL zijn er ook meerdere mensen met de zelfde naam en speel ik wel een heel ander character nu speel ik inplaats van de oude Seb Bakker die Mafia was en een badboy etc etc, Nu speel ik een andere character met Seb Bakker die altijd op de wilde zeeen is van sluisdijk met ze Speeder boot en altijd illegaal vist en een aso in het verkeer. Dit is mijn ervaring in sluisdijk dus ver.

Mijn Social Media: Insta https://www.instagram.com/seb_0252/
Ik stream ook op twitch : (Dit is niet als reclame bedoelt maar gwn me social media's)

Dit is vrijwel info over mezelf die ik vrijgeef op internet, Als je me goed kent weet je wel meer over me maar dit zijn mijn interesses en hoe ik ben.

Plaats reactie